Allergofilter (Vajai lászló)

Vajai László, az Allergofilter feltalálója 1956-ban született Budapesten.
Szakmai tanulmányait a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen (okleveles gépészmérnök, termelési rendszerszervező diploma és okleveles gépipari gazdasági mérnök), valamint a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (okleveles pénzügyi szakközgazdász) végezte.
Pályafutása során több nagyvállalatnál dolgozott szervezési osztály-vezetőként, illetve pénzügyi igazgatóként, emellett szervezési és egyéb közgazdasági témákban rendszeresen folytatott szakmai publikációs tevékenységet a nyolcvanas-kilencvenes években, és szakmai előadásokat is tartott.
Jelenleg az 1996-ban alapított La Nella Kft. ügyvezető igazgatója – melynek meghatározó tulajdonosa – ezen kívül továbbra is részt vesz külső szakértőként nagy volumenű műszaki projektek irányításában és szerve-zésében.
Munkái mellett termékeny feltalálói múlttal is rendelkezik, több szabadalma van folyamatban illetve lajstromozva. Eddigi találmányai közül a festészeti eljárás mágneses terekkel a genfi, budapesti és bukaresti találmányi kiállításokon díjat nyert.

Forrás: allergofilter.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése