A valódi magyar történelemről

Néhány éve Londonban élek, sokféle nációval találkozok, beszélgetek, és amikor szóba jön hogy magyar vagyok, akkor mindenki (így: mindenki) jön a finnugor szöveggel, hogy mi finnugorok vagyunk, és bő ezer éve menekültünk ide a kietlen tajgáról. Oly mértékben van ez „beléjük tanítva”, hogy még soha senkinek nem tudtam elmondani hogy ez nem igaz. De szerencsére lassan elkezdett megváltozni a világ, és legalább már mi magyarok egyre többen vagyunk, akik tudjuk hogy ez hazugság, és próbáljuk a világnak elmagyarázni, hogy amit ma a hivatalos magyar történelemként tanítanak az meglehetősen távol áll a valóságtól. Mondhatjuk úgy is, hogy köszönőviszonyban sincs azzal.
„honfoglalás” mint olyan, az egy teljes képtelenség, nem volt semmiféle honfoglalás, hiszen mi itt élünk évtízezredek óta (lásd: például a boszniai piramisok rovásírásos leletei), az Árpád-ház  – ezzel a megnevezéssel – sohasem létezett, mert azt úgy nevezték hogy Turul nemzetség, és a kereszténységet sem Szent István hozta el nekünk, mert ez már előtte a mi hitünk volt. Itt élt egy nép, mi, és Álmos majd Árpád vezetésével a Turul-nemzetség jött vissza, Szent István meg nem hittérítette a kereszténységet nálunk, hanem intézményesítette, és az volt még a kérdés hogy Bizánchoz vagy Rómához tartozzunk.

Akiket érdekel ez a téma, azok előbb-utóbb úgyis eljutnak Papp Gáborig és Szántai Lajosig, akiknek az előadásaiból még sok más érdekességet is megtudhatunk népünk múltjából, és most következzen Szántai Lajosnak egy előadása, amiben érvekkel alátámasztva beszél az igaz magyar történelemről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése