Az első bejegyzés

A segítségeteket szeretném kérni ennek az oldalnak az összeállításához, azaz először csak a különböző oldalak összeszedéséhez. A különböző csoportosításokban, kiket, miket gondoltok odaillőnek, illetve milyen csoportokat, kategóriákat látnátok még ezen az oldalon?
Vagy itt kommentben írjatok, vagy e-mailben a viii kukac halasiandras pont hu címre.
Köszönöm

2 megjegyzés:

  1. Most bukkantam rá a blogodra, nagyon örülök neki. Kényszerkivándorlóként naponta szembesülök a rablókapitalizmusból élő nagy család német csoportjának pökhendi fafejűségével. Vissza kell vágni a karmaikból, amíg nem késő és fel kell emelnünk a fejünket a porból, ahova, mint egykor az indiánokat, éppen beletaposnak. A napokban rám szólt egy német méltóságos úr, bajor dialektusban, hogy vegyes összetételű (multikulti) társaságban ne szóljak oda még röviden sem a gyerekemnek magyarul, mert nem illik és ideges lesz tőle. Erre mindenki meghökkenésére azt válaszoltam: "Fogd fel úgy, hogy egy általad nem értett német dialektusban beszélünk." Szóval itt az ideje az elmés riposztoknak és a megalapozott érvek felsorakoztatásának. Örülök, ennek a blognak, mindenképpen tanulmányozni fogom. Kedves András, mindent bele, ami magyar!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szavaidat. :-)
      Én is azt gondolom, hogy tisztába kell tenni a világot kivül is és belül is velünk kapcsolatban, azaz hogy mások mit tudnak és gondolnak rólunk, és hogy mi magyarok is mind tisztában legyünk múltunkkal, gyökereinkkel és helyünkkel a világban.

      Törlés