A boszniai piramisokról

A boszniai piramisokról már évekkel ezelőtt is írtam itt ebben a blogban, azonban most egy hír miatt egy újabb blogbejegyzésnek adnak témát ezek a piramisok. Sokan még azt is cáfolni akarták, akarják, hogy ezek valóban piramisok. A hivatalos történelem hívei annyira ragaszkodnak a saját történelem elméleteikhez, hogy ezekről a piramisokról is azt bizonygatták, hogy ezek nem is ember alkotta piramisok, hanem természetes képződmények. Azaz szerintük még bizonyítani kell, hogy ez ember alkotta tárgy - mondták, de ez végülis azt jelentette hogy szerintük ez nem az.
Ha valaki ránéz erre a képre, annak azért fura ez a „természetes képződmény elmélet”. Nos, ami a mostani hír (kép és forrás: ujvilagtudat.blogspot.com): Hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a boszniai piramisok kora körül-belül 29000 év. Ez a kormeghatározás most teljesen át kell hogy írassa az emberiségnek eddig mindössze 9000 év körülire tartott hivatalos történelmét, hiszen aszerint a Homo Sapiens akkortájt még csak épp hogy kidugta az orrát a barlangjából. Valójában az emberiség történelme több tízezer éves, vagy akár még régebbre nyúlik vissza, csak az emberi butaság és egó eddig ezt nem akarta tudomásul venni. Az ember hajlamos rá, hogy mindent tudni akar, és mindenről amit tud, azt akarja tudni, hogy az a minden. Az emberiség emlékezetében a 9-10ezer évvel ezelőtti időkig képes visszaemlékezni, így aztán ehhez gyártottak egy történelmet. Az ember mindennel így van, mindent úgy magyaráz, hogy amit ő tud az a teljes, és eszerint alakítja ki az elméleteit. Az elméletek legyenek azok bármilyenek is a fizikától a történelemig, mindig az aktuáils teljesség képet kell hogy igazolják, és ezt jól láthatjuk már akkor is, ha csak az elmúlt egy-két ezer évre tekintünk vissza. Az ember először mindig az aktuális tudásához hozzágyártotta az elméleteit, aztán ahogyan fejlődött illetve előkerültek bizonyítékok az éppen hivatalosan elfogadott tanok cáfolatára, először azokat mindig megpróbálta eltüntetni, ha ez már nem ment akkor eltitkolni, majd végül amikor ez már lehetetlen, akkor kénytelen volt befogadni az újabb” elméleteket. Így volt ez a boszniai piramisokkal is, meg a többi világszerte megtalált piramissal is, és még sok más dologgal.
Azonban mára már a boszniai piramisokkal kapcsolatban nem lehet azt a történelmet tovább fenntartani, amit nekünk az iskolában tanítottak, és ami még inkább érzékenyen érinti a hivatalos történelem írást, hogy ezekben a piramisokban bizony találtak rovásírásos emlékeket is. A tatárlakai korongokat el lehetett maszatolni” azzal hogy nem nagyon beszélnek róla, de ezek a piramisok túl nagyok az „elmaszatoláshoz”. A tatárlakai korongok csak” 6-7000 évesek, ezek a piramisok azonban a 30ezer évet közelítik. Kik is ezek a magyarok, akiknek ilyen régről megmaradt írásos emlékeik vannak? Mégsem egy gyüttment nép, akik valamikor bő ezer évvel ezelőtt valahonnan a pusztából idekeveredtek?
Persze, ha majd a rovásírás miatt elkerülhetetlen lesz a történelemben a magyarság szerepének is a felülvizsgálata, akkor jönnek majd mások akik ezt is el akarják majd venni tőlünk, hogy de ez nem is magyar hanem az övéké, de akkor ehhez már késő lesz;
késő lesz, mert már későre jár, és a világban ehhez már sokan felébredtek.

Forrás: ujvilagtudat.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése